Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Omelet
Foto: Anders Schønnemann Omelet med spinat

Omelet med spinat

Omelet med spinat og chili opskrift

Få den perfekte start på dagen med en lækker omelet.

2
Print

4 solmodne tomater
1 peberfrugt
1 lille frisk chili
1 lille bundt frisk koriander
salt og peber
2 håndfulde frisk spinat
Omelet:
3 æg
lidt salt
1-2 spsk koldt vand
1 tsk olie til stegning
1 lille bundt purløg
Tilbehør:
2 tykke skiver rugbrød

Sådan gør du:

Halver tomaterne, fjern kerner og hak tomaterne fint. Skær peberfrugt i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Vend tomater med peberfrugt, chili og hakkede urter. Krydr med salt og peber. Skyl spinaten og afdryp. Pisk æg, salt og vand sammen. Varm olien på en lille pande og steg, til æggemassen har sat sig. Top omeletten med spinat og server med purløg, tomatsalsa og rugbrød.
 

Energi pr. person: 380 kcal., protein 17%, kulhydrat 53%, fedt 30%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad, Omelet og Morgenmad