-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Penne med rosenkål
Selv dem, der påstår, at de ikke kan lide rosenkål, vil erkende, hvor fantastisk de små kål smager, når de kun koges let og serveres i en simpel pastasalat med valnødder og parmesanost.
Tid: ca. 20 minutter.
(4 pers.)
300 pasta, helst penne
200 g rosenkål
75 g parmesanost
75 g valnødder
Dressing:
1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Annonce
1 tsk. sukker
salt og peber
Tilbehør: Brød.
1. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afkøl den.
2. Fjern stokke og de yderste blade af rosenkålene. Snit rosenkålene fint, og kog dem i 1 minut. Afdryp kålene, og afkøl dem.
3. Riv parmesanosten, og vend den med pasta, rosenkål og valnødder.
4. Rør en dressing af hvidvinseddike, olie, sennep og sukker, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i pastasalaten, og server med brød.