-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rødbede-kornotto
Denne simple ”otto” er skøn, mættende og har den mest fantastiske farve. Nyd den, som den er, eller brug den som bund til f.eks. et stykke ristet fisk.
2
Ingredienser
- Hovedret til 2 personer
- 2 dl perlebyg eller perlerug
- 2 fed hvidløg, hakkede
- 1 løg, hakket
- olivenolie
- 100 g fintrevet rødbede
- 100 g ricotta
- 50 g revet parmesan
- salt og peber
- Topping:
- 2-3 rødbeder (gerne flere farver)
- lidt olivenolie
- hvidvinseddike
- salt
- lidt plukket estragon
Sådan gør du:
- Skyl perlerne, og kog dem møre i usaltet vand. Dræn vandet fra dem, men gem det.
- Sautér hvidløg og løg i lidt olivenolie i en varm gryde. De skal ikke tage farve. Kom korn ved og rødbede. Tilsæt lidt kogevand, ca. 1 dl, og ricotta. Smag til med parmesan, salt og peber.
- Skræl imens de sidste beder, og skær dem i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Læg dem i koldt vand indtil brug.
- Vend de afdryppede beder med olie og eddike, salt og estragon. Anret ”ottoen” toppet med beder, og servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Grønkålscæsar med rugbrødscroutoner