-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sådan laver du hvide asparges med tørret skinke, nye kartofler og boznersauce
Servérhvide asparges med tørret skinke som forret, på en sommerbuffet eller som del af en salat.
Ingredienser
- 600 g tykke hvide asparges
- Boznersauce:
- 4 æg
- 3 spsk æblecidereddike
- 1 lille nip salt
- friskkværnet peber
- 1/2 dl god, mild olivenolie
- 1 bundt purløg
- 200 g god tørret skinke
- 400 g små, nye, kogte kartofler
- Evt. purløgsblomster til pynt
Sådan laver du hvide asparges med tørret skinke
- Kog æggene 8 min. og overhæld dem med koldt vand. Del dem i blommer og hvider.
- Kom blommerne op i en skål og mos dem. Hak hviderne mellemfint og sæt dem til side.
- Tilsæt æblecidereddike, salt og peber, og pisk det hele godt sammen.
- Tilsæt olivenolien små dryp ad gangen, mens du stadig pisker kraftigt. Smag til sidst, om saucen evt. mangler lidt mere salt, peber og eddike.
- Rør fintsnittet purløg i og hakkede æggehvider i. Skræl og kog aspargeserne let. Anret de kogte asparges med boznersauce, skinke, purløgsblomster og nykogte kartofler.
PRØV OGSÅ: Sådan laver du grøn superfood-salat