Sådan laver du indisk kardemomme-lassi
SPONSORERET indhold

Sådan laver du indisk kardemomme-lassi

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne friske lassi er dejlig til stærk mad. Den er ikke for sød, men den varme smag af kardemomme giver alligevel søde noter i munden. Den har fået et skud skummetmælk, det giver en dejlig konsistens, og så er den lidt lettere end traditionelt.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
24. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 glas
2-3 spsk flydende honning
1 spsk stødt kardemomme
½ liter sødmælksyoghurt
3 dl skummetmælk
2-3 spsk limesaft

Opskrift: Sådan laver du indisk kardemomme-lassi

Blend det hele, og smag evt. til med mere honning eller lime. Servér straks med sugerør i.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter