Sandwich med skinke og avokado

Sandwich med skinke og avokado - opskrift fra Hjemmet

Sandwich med skinke og avokado

<br><br>Kalorier: 558 kcal<br> Protein: 31 g (22 %)<br> Kulhydrat: 40 g (32 %)<br> Fedt: 21 g (46 %)<br> Kostfibre: 8 g<br>

printer Print
plate (1 person)

80 g parmaskinke (skiver)
60 g groft sandwichbrød
lidt sprød salat
2 tomatskiver
Avokadocreme:
½ avokado
25 g DDV-yoghurt 7 %
lidt Tabasco
lidt citronsaft
salt
peber
Tomatsalat:
125 g cherrytomater (halve)
25 g rødløg (hakket)
5 g olie
1 tsk balsamicoeddike
basilikum

  1. Læg parmaskinken i ét lag på bagepapir. Bag den i en 200 grader varm ovn, til den er sprød.
  2. Mos avokadoen med en gaffel, tilsæt yoghurt og smag cremen til med Tabasco, citronsaft salt og peber.
  3. Rist brødet og smør med avokadocremen. Læg skiverne sammen omkring lidt salat, et par tomatskiver og den sprøde parmaskinke.
  4. Skær tomaterne i halve og anret dem i et fad med hakket rødløg ovenpå. Bland olie og balsamicoeddike sammen og fordel det over salaten. Pynt med basilikumblade.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Kalorielet