-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Sardiner med skyr-aioli
Sardiner er fastfood, der batter! Tun eller kogt torskerogn kan også bruges.
2
Ingredienser
- Aioli:
- 3 spsk skyr
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk hvidvinseddike
- 2 tsk mayonnaise
- ¼ - ½ fed hvidløg
- 25 g revet parmesan
- salt
- Desuden:
- 1 citron
- 1-2 dåser sardiner
- 2 håndfulde frisée eller blandet salat
- ristet rugbrød
Sådan gør du
- Rør skyr med sennep, eddike, mayonnaise og lidt fintrevet hvidløg. Smag til med parmesan og salt.
- Skær citronen over, og rist den på en tør, varm pande eller grillpande, til den er gylden og fin.
- Server sardiner med salat, skyr-aioli og lun citronsaft.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers