Sardiner med skyr-aioli
SPONSORERET indhold

Sardiner med skyr-aioli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sardiner er fastfood, der batter! Tun eller kogt torskerogn kan også bruges.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
16. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Aioli:
3 spsk skyr
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
2 tsk mayonnaise
¼ - ½ fed hvidløg
25 g revet parmesan
salt

Desuden:
1 citron
1-2 dåser sardiner
2 håndfulde frisée eller blandet salat
ristet rugbrød

Sådan gør du

Rør skyr med sennep, eddike, mayonnaise og lidt fintrevet hvidløg. Smag til med parmesan og salt.

Skær citronen over, og rist den på en tør, varm pande eller grillpande, til den er gylden og fin.

Server sardiner med salat, skyr-aioli og lun citronsaft.


PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta

PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks

PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers