
SPONSORERET indhold
Sardiner med skyr-aioli
Sardiner er fastfood, der batter! Tun eller kogt torskerogn kan også bruges.
2
Ingredienser
Aioli:
3 spsk skyr
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
2 tsk mayonnaise
¼ - ½ fed hvidløg
25 g revet parmesan
salt
Desuden:
1 citron
1-2 dåser sardiner
2 håndfulde frisée eller blandet salat
ristet rugbrød
Sådan gør du
Rør skyr med sennep, eddike, mayonnaise og lidt fintrevet hvidløg. Smag til med parmesan og salt.
Skær citronen over, og rist den på en tør, varm pande eller grillpande, til den er gylden og fin.
Server sardiner med salat, skyr-aioli og lun citronsaft.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers