Snobrød
Foto: istock Snobrød over bål smager bare godt - her får du en nem opskrift på snobrødsdej.

Snobrød opskrift

Nemme snobrød: Sådan laver du en god snobrødsdej

Snobrød over åben ild er noget både små og store elsker at lave, og det kan være et godt tilbehør eller en god snack, mens maden bliver klar. Her får du en nem opskrift på en god snobrødsdej, så I kan hygge jer med at lave snobrød over bålet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: en time, 20 minutter
plate 10 stk. snobrød

25 g gær
3 dl vand
groft salt
500 g hvedemel
10 afbarkede pinde

Sådan laver du snobrødsdej:

  1. Rør 1/2 pakke smuldret gær ud i 3 dl lunkent vand.
  2. Tilsæt 1 tsk groft salt og gradvist 500 g hvedemel. Ælt dejen godt.
  3. Lad den hæve ca. 30 min.
  4. Afbark 10 pinde og smør dem med lidt blødt smør.
  5. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno i et tyndt lag rundt om en pind.
  6. Lad dejen efterhæve på pindene ca. 20 min.
  7. Bag brødene over gløderne på bålet ca. 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.

PRØV OGSÅ: Snickers-tærter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Snobrød, Brød, Sankt hans og Bageopskrifter