Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Snobrød
Foto: istock Snobrød over bål smager bare lidt af barndom.

Snobrød opskrift

Snobrød: Sådan laver du en nem og god snobrødsdej

Snobrød over åben ild er noget både små og store elsker at lave, og det kan være et godt tilbehør eller en god snack, mens maden bliver klar. Lav dem over bålet.

en time, 20 minutter
Print
10 stk. snobrød

Det skal du bruge til snobrød

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • groft salt
  • 500 g hvedemel
  • 10 afbarkede pinde

Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs

Snobrød: En god dej til dine snobrødspinde

1. Rør 1/2 pakke smuldret gær ud i 3 dl lunkent vand.

2. Tilsæt 1 tsk groft salt og gradvist 500 g hvedemel. Ælt dejen godt.

3. Lad den hæve ca. 30 min.

4. Afbark 10 pinde og smør dem med lidt blødt smør.

5. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno i et tyndt lag rundt om en pind.

6. Lad dejen efterhæve på pindene ca. 20 min.

7. Bag brødene over gløderne på bålet ca. 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.

Snickers-tærter

Se, hvad vi ellers skriver om: Snobrød, Brød, Sankt hans og Bageopskrifter