Verdens nemmeste ret
SPONSORERET indhold

Spaghetti med tomat, basilikum og frisk mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nok verdens nemmeste pastaret eller i hvert fald en af dem. Brug de bedste små, smagfulde tomater, den blødeste bøffelmozzarella og den mest friske og duftende basilikum, du kan opdrive, så har du et vidunderligt måltid, der kun tager så lang tid at lave, som det tager at koge spaghettien.

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen Skovdal
19. maj. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

500 g små, smagfulde tomater
2 kugler frisk mozzarella, gerne bøffel
1 stort bundt frisk basilikum, stænglerne kasseres
1 dl ekstra jomfru olivenolie
2 fed hvidløg, meget finthakket
1 tsk strøget flagesalt
friskkværnet peber
500 g spaghetti

Sådan laver du spaghetti med tomat, basilikum og frisk mozzarella

1. Skær tomaterne i kvarter, riv mozzarellaen i mellemstore stykker, og bland begge dele med basilikum, olivenolie og hvidløg.

2. Smag blandingen til med salt og peber, og lad den stå, imens vandet bringes i kog, og spaghettien koges al dente i saltet vand, så de forskellige smage rigtig kan blande sig med hinanden.

3. Sigt vandet fra spaghettien, men lad en smule blive tilbage. Vend tomatblandingen med den helt varme spaghetti i gryden, og sæt låget på i to minutter.

4. Det vil lige nøjagtig gøre mozzarellaen ekstra blød, og tillade, at retten virkelig forener sig både smags- og konsistensmæssigt. Server med det samme.

Anbefalet til dig