-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Svinekød i rød karry
Denne ret har en vidunderlig smag fra den røde karry, kokosmælken og limebladene, og mætter i lang tid pga. et højt proteinindhold. Servér evt. kogt perlerug til retten − de påvirker din blodsukkerbalance langsommere end almindelige hvide ris.
Ingredienser
- 375 kcal pr. portion
- 1 dåse kokosmælk, fuldfed
- 8 kaffir limeblade
- 2 tsk rød karrypasta
- 600 g skinkekød
- 1 bakke sukkerærter
- 1 bakke babymajs
- 1 gul peberfrugt
- 1 knsp tørret chili
- 2 spsk fiskesauce
- 1 tsk flydende sødemiddel
- salt og peber
- frisk koriander til pynt
Sådan gør du:
- 1/Bring kokosmælken i kog, og tilsæt limebladene og rød karry.
- 2/Skær svinekødet i passende stykker. Læg det i gryden sammen med kokosmælken. Lad kødet simre ved svag varme 5 min.
- 3/Del sukkerærterne på langs, og kom dem og babymajsene i gryden. Skær peberfrugten i tynde strimler, og kom den med. Tilsæt chili, fiskesauce, sødemiddel, salt og peber og lad det simre 5-8 min.
- 4/Pynt retten med frisk koriander, og servér.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta