Ovnbagt fisk i farver
Næringsindhold
- Energi pr. person:475 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:39 %
- Kulhydrat:43 %
4
Ingredienser
- 800 g filet af fast hvid fisk f.eks. kulmule, kuller, torsk eller sej
- salt, peber
- citronsaft
- 250 g gul peberfrugt i tern
- 250 g rød peberfrugt i tern
- 1/4 dl olivenolie
- 500 g cherrytomater, gerne forskellige
- 2 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk honning
- 1 bdt. basilikum
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Læg fisken i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dryp med citron og dæk med folie. Bag fisken ved 200 grader i ca. 15 minutter.
- Sautér peberfrugterne 10 minutter i olie ved lav til middel varme. Hæld tomaterne ved, tilsæt eddike samt honning og sautér under omrøring, til tomaterne er ved at briste. Smag til med salt og peber og drys med basilikum.
- Hæld grøntsagerne hen over fisken og servér med ristet brød.