Ovnbagt lange med skaldyrsfyld

Ovnbagt lange med skaldyrsfyld

Fisk med fisk indeni – en lækker og mættende hovedret.

1

Ingredienser

  • 360 kcal pr portion
  • 150 g langefilet
  • 50 g philadelphia light
  • 50 g krebsehaler
  • 1 spsk tørret estragon
  • salt og peber
  • 1 citron
  • lidt frisk løvstikke
  • 1 stykke agurk
  • ¼ rødløg
  • 15 friske sukkerærter
  • 1 tomat
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. 1.Læg fisken i et ildfast fad.
  2. 2. Drys med salt, peber og tørret estragon.
  3. 3. Smør fisken med philadelphia light, drys krebsehaler over og luk fisken sammen omkring.
  4. 4. Skær halvdelen af citronen i skiver. Pres citronsaft over fisken, og læg citronskiver ovenpå.
  5. 5. Bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
  6. 6. Hak løvstikke, rødløg, sukkerærter, agurk og tomat, og miks det til en salat.
  7. 7. Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber, hæld den over salaten og server sammen med den bagte fisk.
  8. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter