
Ovnbagt lange med skaldyrsfyld
Fisk med fisk indeni – en lækker og mættende hovedret.
1
Ingredienser
- 360 kcal pr portion
- 150 g langefilet
- 50 g philadelphia light
- 50 g krebsehaler
- 1 spsk tørret estragon
- salt og peber
- 1 citron
- lidt frisk løvstikke
- 1 stykke agurk
- ¼ rødløg
- 15 friske sukkerærter
- 1 tomat
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- 1.Læg fisken i et ildfast fad.
- 2. Drys med salt, peber og tørret estragon.
- 3. Smør fisken med philadelphia light, drys krebsehaler over og luk fisken sammen omkring.
- 4. Skær halvdelen af citronen i skiver. Pres citronsaft over fisken, og læg citronskiver ovenpå.
- 5. Bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
- 6. Hak løvstikke, rødløg, sukkerærter, agurk og tomat, og miks det til en salat.
- 7. Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber, hæld den over salaten og server sammen med den bagte fisk.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter