Paprikakoteletter

Paprikakoteletter

En nem og hurtig opskrift på paprikakoteletter.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 12 min.
  • 2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
  • 1+1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 25 g smør
  • 250 g champignon
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk kommen
  • 1-2 dl bouillon
  • 1 dl cremefraiche 9 %
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1-2 forårsløg
  • Tilbehør:
  • kartofler, kartoffelmos eller ris

  1. Drys koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem på en pande med smør (½ min. på hver side). Tag dem af panden og svits nu de rensede, skivede champignoner. Tilsæt knust hvidløg, kommen og bouillon og kog det igennem. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og hæld det på panden. Tilsæt paprika og kog sovsen igennem. Læg koteletterne i sovsen og lad dem simre gennemvarme – ca. 3 min. Drys med fintsnittede forårsløg og servér med kogte kartofler, kartoffelmos eller kogte ris.