Opskrift på pasta med oliventapenade

Pasta med grov oliventapenade

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    744 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    58 %

4

Ingredienser

  • 400 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
  • 70 g lufttørret skinke
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g grønne og sorte oliven uden sten
  • revet citronskal fra 1 citron
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • 100 g feta
  • 1 stor håndfuld rucola
  • 250 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist.
  2. Bag parmaskinken sprød under grillen i ovnen – hold øje med det, for det går hurtigt.
  3. Hak hvidløg og oliven og bland med citronskal og -saft.
  4. Varm olien op på panden, tilsæt olivenblandingen og varm det igennem. Bland straks med pasta og feta brækket i mindre stykker. Drys med rucola samt sprød parmaskinke og servér med brød.