Pasta med rejer og grønt

Pasta med rejer og grønt

Hurtig, smagfuld og sund ret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge-/stegetid: ca. 7 min.
  • 1 bdt. forårsløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 200 g små tomater
  • 300 g tør pasta
  • vand og salt til kogning
  • 1 spsk. olie
  • ca. 400 g store rejer
  • Pynt: citronsaft, persille og citronskal (økologisk)

  1. Gør alle grøntsagerne i stand, og skær dem i passende stykker.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisning i vand med salt.
  3. Sautér imens grøntsagerne i olie i ca. 7 min. Tilsæt rejerne til sidst.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og bland den med rejer og grønt. Dryp med lidt citronsaft, og drys med persille og strimlet citronskal.
  5. Tip: Retten kan varieres med frisk tun eller laks i små tern.