Pasta med røget laks og rucola

Pasta med røget laks og rucola

Sund og lækker aftensmad på få minutter.

2

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 150 g røget laks
  • 100 g rucolasalat
  • 150-250 g tørret pasta
  • 1 skalotteløg (finthakket)
  • evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl piskefløde
  • salt og peber

  1. Skyl og slyng salaten og pluk den evt. i mindre stykker.
  2. Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
  3. Svits skalotteløg (og hvidløg) i en gryde med olivenolie og tilsæt piskefløde.
  4. Kog det igennem nogle min., til det får cremet konsistens.
  5. Hæld pastaen på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
  6. Vend flødesovs og rucola i pastaen og krydr med salt og friskkværnet peber.
  7. Vend laksestrimlerne i og servér straks.