Pasta med svampe, bacon og friske valnødder
4
Ingredienser
- 400 g grovpasta – evt. skruer
- 500 g blandede svampe – se hvad du kan få
- 1 pakke bacon
- økologisk smør til stegning
- 1 håndfuld valnødder
- lidt olivenolie
- lidt citronsaft
- havsalt og peber.
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Børst svampene fri fra jord – brug ikke vand, da vand ødelægger smagen. Hak svampene groft. Kom hakket bacon på en varm pande med økologisk smør. Lad det stege færdigt, før du kommer svampene på. Svampene skal have ca. 1 til 1 ½ minut på panden. Krydr til sidst med havsalt (ikke for meget, da bacon også er salt) og masser af friskkværnet peber.
- Hæld vandet fra pastaen og anret det i tallerkener med svampe/baconblandingen henover. Hæld en lille smule olivenolie og et skvæt citronsaft over, drys med hakkede valnødder og servér.