Pasta Quick'n'bacon
Næringsindhold
- Energi pr. person:560 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:69 %
4
Ingredienser
- 300 g pasta
- 2-3 snittede skalotteløg
- 2 knuste fed hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 300 g snittede svampe, f.eks. portobello eller markchampignoner
- salt, friskkværnet peber
- lidt frisk eller tørret estragon
- 1 dl fløde 9%
- 1 bdt dild eller andet kryddergrønt.
- 100 g tørsaltet ristet bacon i skiver
- 300 g foccacia- eller ciabattabrød.
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm.
- Rist skalotte-og hvidløg et par minutter i varm olie i en stor sauterepande. Bland svampene ved og rist dem gyldne ved rask varme, drys salt, peber og lidt estragon på. Bland fyldet med den varme pasta.
- Kog panden af med fløde, vend derefter fløden med pastaen og dild og servér med den sprøde bacon samt brød.