Opskrift på pasta med bacon

Pasta Quick'n'bacon

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    560 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    69 %

4

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 2-3 snittede skalotteløg
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g snittede svampe, f.eks. portobello eller markchampignoner
  • salt, friskkværnet peber
  • lidt frisk eller tørret estragon
  • 1 dl fløde 9%
  • 1 bdt dild eller andet kryddergrønt.
  • 100 g tørsaltet ristet bacon i skiver
  • 300 g foccacia- eller ciabattabrød.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm.
  2. Rist skalotte-og hvidløg et par minutter i varm olie i en stor sauterepande. Bland svampene ved og rist dem gyldne ved rask varme, drys salt, peber og lidt estragon på. Bland fyldet med den varme pasta.
  3. Kog panden af med fløde, vend derefter fløden med pastaen og dild og servér med den sprøde bacon samt brød.