Pasta opskrift med asparges og carbonarasauce

Pastaret: Papardelle med asparges og carbonarasauce

4 personer

Ingredienser

  • 400 g papardelle
  • salt
  • 1 bdt asparges
  • 2 æg
  • 100 g revet parmesan
  • 1 dl piskefløde
  • sort peber
  • 1 lille bundt purløg

Sådan laver du pastaretten

  1. 1. Sæt vand til pasta over (husk salt) i en stor gryde. Knæk de træede ender af aspargesene, og brug en skræller til at skrælle dem i tynde strimler.
  2. 2. Pisk æg sammen med ost og fløde og kværn godt med sort peber i. Kog pastaen efter pakkens anvisning – du kan bruge frisk eller tørret pasta. Hak purløget.
  3. 3. Når pastaen er al dente, sigtes vandet fra, og pastaen kommes tilbage i gryden. Sluk for varmen. Hæld æggeblandingen over, og vend det sammen med aspargesstrimler og hakket purløg.