Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 10 min.
  • Ingredienser:
  • Ikke fryse-egnet
  • 400 g pasta (f.eks. skruer eller andet småt pasta)
  • 300 g kyllingeschnitzel (små strimler)
  • 1 spsk smør
  • 3 tomater (både)
  • 3 stilke bladselleri (fintsnittede)
  • 2 stk snackpeber (fintsnittede)
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft (eller vineddike)
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • salt og peber
  • 1 hjertesalathoved (skyllet, mindre stykker)

  1. Kog pastaen ”al dente” efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte og kom den i en skål. Vend lidt olie i.
  2. Rist kyllingestrimlerne ismør på en pande i 4-5 min. Drys med salt og peber.
  3. Bland strimlernei pastaen sammen med tomatbåde, bladselleriog peberfrugt.
  4. Piskolie og citronsaft eller vineddike sammen og rør sennep i. Krydr med salt og peber. Vend marinadeni salaten.
  5. Kom salatblade i bundenaf en skål og hældkyllingesalaten over.