-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Nem opskrift: Sådan laver du selv peanutbutter
Peanutbutter eller jordnøddesmør er godt som pålæg, i dressinger og dips, og du kan lave det selv. Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet peanutbutter med ingefær. Vil du helst have en hjemmelavet peanutbutter uden ingefær, undlader du at tilsætte dette. Skal det være rigtigt nemt, kan du blot tilsætte frisk ingefær til en færdigkøbt peanutbutter.
1 stort glas
Total:35 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 500 g jordnødder (usaltede)
- 1 tsk. fint salt
- 1 spsk. blød honning (eller sirup)
- 3-4 tsk. frisk ingefær
- ca. 1 ½ dl vand
- 1 tsk. honning
- Tilbehør: ristet brød (evt. smørristet)
Sådan laver du hjemmelavet peanutbutter:
- Læg jordnødderne på et stykke bagepapir på en bageplade, og rist dem i ovnen i 15-20 min. ved 150 grader.
- Blend de afkølede jordnødder i en foodprocssor med salt, honning, fintrevet ingefær og vand, til peanutbutteren har en god cremet konsistens. Spis på ristet brød, eller brug den i en skøn snickers-tærte
- Opbevar peanutbutter køligt og mørkt i op til ca. 1 uge.