Opskrift på penne alla cacciatora

Pasta: Penne alla cacciatora

4

Ingredienser

  • 2 store løg, finthakket
  • 4 skiver pancetta, skåret i finde strimler
  • smør til stegning
  • 1 gulerod, skåret i tynde skiver
  • 3 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver
  • 5 enebær
  • 2 dl tør hvidvin
  • 1 dåse hakket tomat
  • havsalt og peber
  • 350 g penne
  • 2 laurbærblade
  • 1 bundt persille, finthakket
  • olivenolie til at hælde over retten

Sådan laver du pastaretten

  1. Svits løg og pancetta i smør på en pande. Når løget er blødt, tilsættes gulerodsskiverne, bladselleri og enebær. Lad det simre i 5 min. og hæld derefter hvidvin ved. Lad det koge op i 2 min. Og hæld tomaterne ved. Skru ned for blusset og krydr med havsalt og peber. Lad det stå ca. 20 min og kog i mens pastaen al dente. Bland den med saucen og server med masser af persille. Hæld lidt olivenolie over til sidst.