Pasta: Penne alla cacciatora
4
Ingredienser
- 2 store løg, finthakket
- 4 skiver pancetta, skåret i finde strimler
- smør til stegning
- 1 gulerod, skåret i tynde skiver
- 3 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver
- 5 enebær
- 2 dl tør hvidvin
- 1 dåse hakket tomat
- havsalt og peber
- 350 g penne
- 2 laurbærblade
- 1 bundt persille, finthakket
- olivenolie til at hælde over retten
Sådan laver du pastaretten
- Svits løg og pancetta i smør på en pande. Når løget er blødt, tilsættes gulerodsskiverne, bladselleri og enebær. Lad det simre i 5 min. og hæld derefter hvidvin ved. Lad det koge op i 2 min. Og hæld tomaterne ved. Skru ned for blusset og krydr med havsalt og peber. Lad det stå ca. 20 min og kog i mens pastaen al dente. Bland den med saucen og server med masser af persille. Hæld lidt olivenolie over til sidst.