-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Pizzabunde
Med færdige pizza-bunde i fryseren er det nemt at bage sin egen pizza. Brug en rest kødsovs eller smør bundenemed (færdigkøbt) tomatsovs eller pesto. Top op med rå eller tilberedte grønsager, kogte kartofler, fintsnittetpølse eller skinke, ansjoser eller frisk ellerkonserveret fisk, og slut af med revet ost.
(8-12 bunde)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Hævetid: 1 time
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 50 g gær
- 8 dl lunkent vand
- 4 spsk olivenolie
- 4 tsk salt
- 1200 g italiensk mel (evt. op til halvdelen fuldkornsmel)
- Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5 min. og lad den hæve ca. 1 time.
- Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8-12 lige store stykker. Form dem til kugler og rul dem tyndtud. Læg dem på enplade med bagepapir imellem og frys dem. Pak dem derefter i fryseposer.
- Tag de ønskede pizzabundeud af fryseren og læg dem på bageplader med bagepapir. Fordél fyld og ost på dem ogbag dem i en meget varm ovn (250 grader) 12-15 min.