Porre vinaigrette

Porre vinaigrette

Prøv at udskifte porrer med dampede asparges eller letkogte skorzonerrødder.

Ingredienser

  • 25 g snittede skalotteløg
  • 1 spsk kapers
  • 2 spsk snittede krydderurter estragon, persille, kørvel etc.)
  • 1 spsk vineddike
  • 3 tsk olivenolie
  • salt & peber
  • 2 hårdkogte æg
  • 125 g rensede, små fine porrer
  • 30 g flute

  1. Snit skalotteløget meget fint. Bland med kapers, krydderurter, eddike og olie.
  2. Dressingen smages til med salt og peber. Hård-kogte æg hakkes og vendes i dressingen.
  3. Porrerne dampes i lidt kogende, letsaltet vand i tre til fire minutter.
  4. Vandet hældes fra, og porrerne lægges på en tallerken. Dressing og æg hældes over porrerne.
  5. Retten serveres lun eller kold med flute til.