-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Rawfood elskerens rå livret
Lasagne
1 aubergine eller 3 squash
4 bøftomater
100 g spinat
1 dl olivenolie
1 håndfuld frisk basilikum
Skær auberginen i tynde lasagneplader og mariner dem i olien i 10 minutter. Skær bøftomaterne i skiver og hak spinaten groft. Anret skiftevis med tomat, spinat, bechamel- og tomatsauce. Du kan enten vælge at komme basilikumen ovenpå som pynt, eller komme den ind i lasagnen.
Bechamel sauce
100 g cashewnødder
1-2 dl avocado olie
1 dl vand
1 tsk reven muskatnød
salt og peber
Blend cashewnødderne og olien sammen med en stavblender. Smag til med salt, peber og muskatnød. Fortynd evt. med lidt vand.
Basis tomatsauce
4 tomater
6 soltørrede tomater
½ rødløg
3 spsk olivenolie
2 fed presset hvidløg
2 store dadler
1 tsk æblecidereddike
rosmarin
basilikum
timian
salt og peber
Del tomaterne i kvarte. Fjern kernerne og den vandede midte. Kom den resterende del af tomaterne i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend indtil saucen er ensartet. Smag til med krydderurterne, salt og peber.
Det kan være en god ide at lægge de tørrede tomater i blød inden brug, så bliver de nemmere at blende.