Ristet rødfisk
Næringsindhold
- Energi pr. person:540 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 4 fileter af rødfisk a 125 g
- salt, friskkværnet peber
- 2 tsk olivenolie.
- 300 g spaghetti
- 1 spsk smør
- 125 g friske ærter
- 125 g snittede, grønne asparges
- 1-2 snittede salatløg
- 1 håndfuld citronmelisse
- 1 spsk pinjekerner.
- Ærtedip:
- 125 g friske ærter
- lidt bouillon.
Sådan gør du
- Drys fisken med salt og peber og rist den i olivenolie 3-4 minutter på hver side til fisken er fast.
- Kog, afdryp og hold pastaen varm. Smelt smørret og sautér ærter, asparges og løg heri 3-4 minutter under omrøring.
- Vend grøntsager og pasta sammen, smag til med salt, peber og citronmelisse og drys pinjekerner over.
- Blend ærterne med lidt bouillon til passende konsistens, smag til med salt og peber.
- Servér fisken på den varme grøntsagspasta med ærtedip på toppen.