Opskrift på ristet rødfisk

Ristet rødfisk

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    540 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 4 fileter af rødfisk a 125 g
  • salt, friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie.
  • 300 g spaghetti
  • 1 spsk smør
  • 125 g friske ærter
  • 125 g snittede, grønne asparges
  • 1-2 snittede salatløg
  • 1 håndfuld citronmelisse
  • 1 spsk pinjekerner.
  • Ærtedip:
  • 125 g friske ærter
  • lidt bouillon.

Sådan gør du

  1. Drys fisken med salt og peber og rist den i olivenolie 3-4 minutter på hver side til fisken er fast.
  2. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Smelt smørret og sautér ærter, asparges og løg heri 3-4 minutter under omrøring.
  3. Vend grøntsager og pasta sammen, smag til med salt, peber og citronmelisse og drys pinjekerner over.
  4. Blend ærterne med lidt bouillon til passende konsistens, smag til med salt og peber.
  5. Servér fisken på den varme grøntsagspasta med ærtedip på toppen.