Romainesalat med rygeostcreme og stenbidderrogn

Romainesalat med rygeostcreme og stenbidderrogn

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 dl rygeost (175 g)
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 skive brød (rug, hvede, spelt)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g sesam + 1 tsk salt
  • 1 romainesalat (400 g)
  • 200 g stenbiderrogn (renset) (eller ørredrogn)
  • 4 radiser
  • 1 skalotteløg (20 g)
  • 40 g parmesanost
  • 2 lime
  • friske krydderurter
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med salt og peber. Skær croutoner af brød, og rist det i olivenolie og presset hvidløg.
  2. Rist sesam på en tør pande, og blend den med salt. Vend romainesalat og rygeostcreme sammen, og servér med stenbiderrogn, radiser, skalotteløg, parmesanost, lime og friske krydderurter.
PRØV OGSÅ: Spicy avocadosalat