Rosenkålssalat med æbler
Arbejdstid: 20 min.Kogetid: evt. 1 min.Ikke fryse-egnet
Ingredienser
- 250 g friske rosenkål
- 1 æble
- 1/2 radicchiosalat
- (rød salat) eller
- 1 julesalat
- 1 tsk Dijonsennep
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- frisk eller tørret timian
- 1 tsk sirup eller sukker
- salt og peber
- 30 g valnødde-kerner,
- solsikkefrø eller
- salatblanding
- Rens rosenkålene, halver dem og snit dem i tynde strimler.
- Blancher dem evt. i kogende, letsaltet vand eller brug dem rå.
- Tilsæt fintsnittet æble og fintsnittet rød salat.
- Rør sennep sammen med citronsaft, olivenolie og fintsnittet timian.
- Smag til med sirup eller sukker, salt og peber og vend dressingen i salaten.
- Drys med valg af hakkede nødder.