Rosenkålssalat med æbler

Rosenkålssalat med æbler

Arbejdstid: 20 min.Kogetid: evt. 1 min.Ikke fryse-egnet

Ingredienser

  • 250 g friske rosenkål
  • 1 æble
  • 1/2 radicchiosalat
  • (rød salat) eller
  • 1 julesalat
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • frisk eller tørret timian
  • 1 tsk sirup eller sukker
  • salt og peber
  • 30 g valnødde-kerner,
  • solsikkefrø eller
  • salatblanding

  1. Rens rosenkålene, halver dem og snit dem i tynde strimler.
  2. Blancher dem evt. i kogende, letsaltet vand eller brug dem rå.
  3. Tilsæt fintsnittet æble og fintsnittet rød salat.
  4. Rør sennep sammen med citronsaft, olivenolie og fintsnittet timian.
  5. Smag til med sirup eller sukker, salt og peber og vend dressingen i salaten.
  6. Drys med valg af hakkede nødder.