
Rustik salat med bid
Utroligt nem salat, som giver en god mæthedsfornemmelse, der holder længe. Bygkernerne kan skiftes ud med f.eks. spelt eller rug.
4
Ingredienser
- 2,5 dl bygkerner
- 250 g røget laks
- 100 g ærtespirer
- 2 rødløg
- 3 spsk grøn pesto
Sådan gør du
- 1/ Kom bygkernerne i en sigte, og skyl dem grundigt. Kog kernerne i rigeligt vand i ca. 25 min – de må gerne have en smule bid. Dræn kernerne i en sigte, og lad dem køle af.
- 2/ Skær laksen ud i mindre stykker. Skyl ærtespirerne, og hak dem groft. Skær rødløgene i tynde skiver eller små tern.
- 3/ Vend laks, ærtespirer og løg sammen med de afkølede bygkerner – fordel pestoen i salaten, og servér med det samme, gerne med ristet rugbrød til.
- [375 kcal. pr. portion]
PRØV OGSÅ: Kartoffelsuppe med rugbrødsknas