-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sådan laver du grillede kalvenyrer & figner
Hvis nyrer normalt ikke er dig, så prøv grillede kalvenyrer & figner.
Ingredienser
- Forret til 4 personer
- Glace:
- ½ dl honning
- 1 dl balsamicoeddike
- Nyrer:
- 2 kalvenyrer
- lidt olivenolie
- salt
- 6–8 friske figner
- 1 stor håndfuld kørvel, groftplukket
Sådan laver du grillede kalvenyrer & figner
- Kog honning og balsamico op i en kasserolle ved middelvarme. Lad simre i 10-15 min, til glacen er tyknet. Lad den køle af. Flæk nyren, og fjern de blodårer og kirtler, der sidder i midten (hvis slagteren ikke har gjort det). Skær nyrerne i skiver, og vend dem med lidt olie.
- Grill dem på en varm grill, og krydr dem med salt. De skal grille i 5-6 minutter i alt. Halvér fignerne, gnid også dem med lidt olie, og grill dem i et par minutter. Vend nyrer og figner med kørvel og et par skefulde balsamicoglace, og smag til med mere salt. Servér straks.