Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping
Du kan købe papadums i velassorterede supermarkeder, f.eks. fra Patak. De er supernemme at tilberede. Og selvom de ikke er verdens sundeste, er de skønne at toppe med dejlige krydrede tomater.
Ingredienser
- 4 tomater
 - 3 spsk hakkede løg
 - 3 spsk hakket koriander
 - 4 spsk citronsaft + til tilsmagning
 - 1 spsk garam masala
 - 2 tsk jomfru i det grønne
 - salt
 - 8 papadum
 - olie til stegning
 
Opskrift: Indisk papadum med krydret tomattopping
- Skær tomaterne i tern, og vend dem med løg, koriander, citronsaft, garam masala og jomfru i det grønne. Smag til med citron.
 - Tilbered papadums i varm olie, efter anvisningen på pakken. Anret varme, sprøde papadums med tomatsalaten på toppen, og servér så hurtigt som muligt!
 
        
        
            PRØV OGSÅ: Lav en lækker indisk dhal