-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Sådan laver du sprødstegt fiskefilet med selleri-æble-remoulade
Ingredienser
- 200 g knoldselleri
- 1 æble
- 2 spsk finthakket rødløg
- 4-5 spsk cremefraiche 18 %
- 2 spsk finthakket dild
- 1½ tsk dijonsennep
- ½ tsk karry
- salt og peber
- 8 rødspættefileter
- 2 æg
- hvedemel
- 200 g rasp
- 1 dl kruspersille
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk revet citronskal
- 250 g små tomater på stilk
- 1 citron skåret i både
- Tilbehør:
- kartofler eller brød
Sådan laver du Sprødstegt fiskefilet med selleri-æble-remoulade
- Riv selleri og æble på den fine side af rivejernet. Rør finthakket rødløg sammen med cremefraiche, dild, dijonsennep, karry, salt og peber.
- Pisk æggene og 2 spsk koldt vand sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Kom hvedemel på en anden tallerken og rasp på en tredje tallerken. Vend fiskestykkerne først i mel, så i æg og afslutningsvis i rasp. Læg de panerede fiskestykker på et fad, indtil de skal steges.
- Hak persillen fint, og pil og hak hvidløg fint, og bland det sammen med revet citronskal. Steg tomaterne 2-3 min på en pande med olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Steg fiskefileterne på en pande med olivenolie og lidt smør 4 min på hver side, til de er sprøde og gennemstegte. Servér de sprødstegte fisk med et drys persille, tomater, citronbåde og selleri-æbleremoulade. Spis kogte kartofler eller brød til.
- TIP! Prøv også at servere remouladen til skiver af culottesteg i en god sandwich med sprød salat og grøntsager.