Salat med gedeoste-crutoner og pinjekerner

Salat med gedeoste-crutoner og pinjekerner

6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min. (+ tid til optænding af bål eller grill)
  • Stege/bagetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 bakker blandede små salater
  • 12 små skiver brød (evt. flute)
  • 200 g frisk gedeost i olie (drænet vægt)
  • 50 g pinjekerner
  • 2-3 spsk olie-eddikedressing

  1. Læg en skive gedeost på hvert stykke brød og læg dem på sølvpapir på en varm grillrist. Varm dem godt igennem,så osten er lun.Det kan også gøres undergrillen i en ovn.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande i få min., til de er gyldne.
  3. Vend salaten sammen med dressing, anret de lune brødskiver med salat og drys med pinjekerner.