-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Krebsehalesalat med ingefærdressing
Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.
4
Ingredienser
- Marinade:
- 2 spsk soja
- 1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
- 1 finthakket rød chili.
- Grønt:
- 1 avocado i tern
- 1 agurk i tern
- 300 g feltsalat
- 1 hoved friseesalat.
- Dressing:
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 3 vindruekerneolie
- 1 tsk honning
- saft fra ½ lime.
- 300 g krebsehaler.
Sådan gør du
- Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
- Pisk dressingen sammen.
- Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.