Salat med nektariner og ost

Salat med nektariner og ost

Servér salaten somforret eller tilbehør.

(4-6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2-3 nektariner
  • 100 g blød ost (f.eks. gedeost eller italiensk mozzarella)
  • 150-250 g salatblade (gerne flere slags)
  • 1 lille rødløg (fintsnittet)
  • Dressing:
  • 2 spsk hindbæreddike (eller hvid balsamico)
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk sirup (eller honning)
  • salt og peber

  1. Halvér nektarinerne ogfjern stenene. Fordél osten i ”hullerne” ogsteg frugten på denvarme grill (evt. i en foliebakke) i 10-15 min.
  2. Skyl og slyng salatenog vend den sammen med rødløg og dressing.Anret med de fyldte nektariner.