Salat med stegte æbler og valnødder

Salat med stegte æbler og valnødder

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 pakke blandet salat
  • 2 syrlige spiseæbler
  • frisk timian
  • 15 g smør
  • 30 g valnøddekerner
  • salt og peber
  • Dressing:
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning eller sirup
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk æblevineddike
  • 1 spsk æblemost
  • salt og peber

  1. Pisk dressingen sammen.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask æblerne ogskær dem i både udenkernehus. Steg demgyldne på en pande medsmør og timian. Tilsætvalnødder, salt og peber.
  4. Vend salaten med dressingenog anret det på 2tallerkener.
  5. Fordel æblerog valnødder på salatenog kværn lidt sort peberover. Server straks.