Salat med stegte æbler og valnødder
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 pakke blandet salat
- 2 syrlige spiseæbler
- frisk timian
- 15 g smør
- 30 g valnøddekerner
- salt og peber
- Dressing:
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning eller sirup
- 1 tsk olivenolie
- 1 spsk æblevineddike
- 1 spsk æblemost
- salt og peber
- Pisk dressingen sammen.
- Skyl og slyng salaten.
- Vask æblerne ogskær dem i både udenkernehus. Steg demgyldne på en pande medsmør og timian. Tilsætvalnødder, salt og peber.
- Vend salaten med dressingenog anret det på 2tallerkener.
- Fordel æblerog valnødder på salatenog kværn lidt sort peberover. Server straks.