Sandwich med bøf og avocado

Sandwich med bøf og avocado

En lun sandwich er hurtig og mættende mad på en travl hverdag,hvor der ikke rigtig er tid til at være i køkkenet.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: ca. 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 steaks, evt. 4 tynde minutsteaks
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 skiver groft hvedebrød
  • 2 modne avocadoer (uden skræl og sten)
  • 2 spsk citronsaft
  • 2-3 tsk tabasco
  • 4 blade grøn krølsalat
  • 1⁄2 rød peberfrugt (skiver)
  • Tilbehør: 2 stykker citron (i både)

  1. Brun kødet i smør og olie på begge sider på en varm pande. Krydr med salt og peber. Steg herefter et par minutter på hver side afhængigt af tykkelsen.
  2. Avocadosmørelse: Mos avocado med citronsaft og tabasco med gaffel og smag til med salt. Smør brødskiverne med avocadosmørelsen.
  3. Læg salatblade, peberfrugt og kødet mellem brødskiverne og servér sandwichen med citron.