Sandwich
Klassiske sandwich må gerne smøres aftenen før.Det giver tid til at lægge dem i pres, så de kan spisesmed fingrene – ligesom jarlen af Sandwich gjorde.
Ingredienser
- Sandwich med røget filet og flødeost
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 sandwich-trekanter)
- 4 skiver sandwichbrød
- 125 g flødeost naturel
- evt. 1 fed hvidløg (knust)
- friskkværnet peber
- 4 salatblade
- 6 skiver røget svinefilet
- Sandwich med roastbeef
- Arbejdstid: 15 min.
- Trækketid: ca. 1 time
- Ikke fryse-egnede
- (4 sandwich-trekanter)
- 4 skiver sandwichbrød
- 4 spsk pickles (finthakket)
- 2 spsk karse (fintklippet)
- 8 skiver roastbeef
- Agurkesandwich med sennepssmør
- Arbejdstid: 15 min.
- Trækketid: mindst 1 time, gerne flere timer
- Ikke fryse-egnede
- (4 sandwich-trekanter)
- 40 g smør (blødt)
- 1 spsk sennepspulver, (f.eks. Colman’s)
- 4 skiver sandwichbrød
- 16 skiver agurk
- salt
- friskkværnet peber
- Sandwich med røget filet og flødeost
- Smør alle brødskiverne med flødeost, evt. rørtmed hvidløg. Krydr med peber.
- Fordel salatbladenepå to af brødskiverne og læg kødet ovenpå. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
- Skær over til trekanter.
- Sæt dem i køleskabet, til de skal spises – gerne frisklavet, så salaten er sprød.
- Sandwich medroastbeef
- Smør brødskiverne med pickles og drys med karse. Læg kødet på to af brødskiverne. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
- Skær over til trekanter.
- Læg evt. i pres og sæt i køleskabet.
- Agurkesandwichmed sennepssmør
- Rør smørret med sennepspulver. Smør alle brødskiverne. Fordel agurkeskiverne på to af brødskiverne. Krydr med salt og peber. Lægde to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
- Skær over til trekanter.
- Læg evt. i pres og sæt de færdige sandwich i køleskabet.