Sangerinde Marie Franks sunde boller

Sangerinde Marie Franks sunde boller

Marie Franks øko-boller - STOR portion, som du kan fryse ned

50 g gær

2 l koldt vand

1500 g hvedemel

500 g grovvalsede havregryn

500 g groft mel

5 spsk salt

3 tsk honning

saft af 1-2 citroner

Fyld: revne gulerødder eller squash, solsikkefrø el. lign.

Rør gæren ud i vandet og rør de øvrige ingredienser i. Du behøver ikke have fingrene i! Dæk dejen med film og sæt den i køleskabet natten over.

Næste dag: Tænd ovnen på 190 g (varmluft), og sæt dejen med skeer i "klatter" på bagepapir. Lad bollerne hæve i ca. 25 min. Bages i 25 minutter.

Fakta

Læs Marie Franks Sunde Uge i denne uges ALT for damerne (nr. 41/2010)