Opskrift på siciliansk pasta bolognese

Siciliansk pasta bolognese

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    380 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 250 g fuldkornspasta
  • 300 g hakket svinekød 3-7%
  • 1 hakket løg
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 stor rød chili uden kerner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor håndfuld babyspinat
  • salt, peber
  • 4 spsk ricotta.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen aldente som anvist.
  2. Svits kødet sammen med løg, hvidløg, fennikelfrø og hakket chili. Tilsæt tomat og lad saucen simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Bland med pasta samt spinat og servér med en skefuld ricotta.