Opskrift på pastaret

Skøn pastaret

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    730 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 300 g skrællet gulerod
  • 150 g skrællet sød kartoffel
  • 200 g skrællet persillerod
  • 100 g skrællet jordskokke
  • 400 g pasta
  • 150 g bacon i strimler
  • 4 fed hvidløg
  • 10 salvieblade
  • 1/2 dl olivenolie
  • salt, peber
  • 100 g frisk revet parmesan.

Sådan gør du

  1. Skær rodfrugterne i mindre stykker. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken.
  2. Steg baconstrimlerne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Kassér fedtet. Steg hakket hvidløg, rodfrugter og salvie i olivenolie ved god varme i ca. 8 minutter, til de er gyldne og møre med en anelse bid. Bland med friskkogt pasta samt bacon og smag til med salt og peber.
  3. Drys med revet parmesan og servér straks.