Skøn pastaret
Næringsindhold
- Energi pr. person:730 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 300 g skrællet gulerod
- 150 g skrællet sød kartoffel
- 200 g skrællet persillerod
- 100 g skrællet jordskokke
- 400 g pasta
- 150 g bacon i strimler
- 4 fed hvidløg
- 10 salvieblade
- 1/2 dl olivenolie
- salt, peber
- 100 g frisk revet parmesan.
Sådan gør du
- Skær rodfrugterne i mindre stykker. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken.
- Steg baconstrimlerne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Kassér fedtet. Steg hakket hvidløg, rodfrugter og salvie i olivenolie ved god varme i ca. 8 minutter, til de er gyldne og møre med en anelse bid. Bland med friskkogt pasta samt bacon og smag til med salt og peber.
- Drys med revet parmesan og servér straks.