
Små frikadeller med pasta og pesto
Frikadeller i italiensk selskab.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge-/stegetid: ca. 10 min.
- 400 g hakket svinekød (max 10%)
- 1 lille løg
- 1½ dl mælk
- 1 æg
- 3 spsk. hvedemel
- salt og peber
- olivenolie til stegning
- Desuden:
- 300 g pasta (gerne fuldkorns)
- 2 tomater
- 1 glas færdig pesto
- Tilbehør:
- revet parmesan og blandet salat
- Rør fars, revet løg, mælk, æg, mel, salt og peber sammen.
- Form farsen til små frikadeller, og steg dem på en pande i olivenolie, ca. 5 min. på hver side.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend tomater skåret i terninger i pastaen sammen med pesto. Fordél frikadellerne over.