Små, sprøde rødder fra Hjemmet

Små, sprøde rødder

Sunde snacks

De kan både spises rå eller tilberedes let. Jeg har her valgt det sidste. Giv dem hellere for lidt end for meget i ovnen – det er nærmest til at tude over, hvis små friske grønsager bliver slatne og mister knækket pga. for lang tilberedning.

Små gulerødder med chili og sesam

2 personer

1 lille bundt små gulerødder (ca. 10 stk.)

1 spsk. olivenolie

1 spsk. sesamfrø (evt. sorte)

¼ rød chili (frisk)

1 tsk. flagesalt

1. Vask gulerødderne og skær det meste af toppen og lidt af bunden af.

2. Læg dem i et ovnfast fad, vend dem i olivenolie og drys med sesamfrø, finthakket chili og flagesalt.

3. Bag gulerødderne i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.

4. Servér dem som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ eller som snack med en dip.