Smørrebrød med pålægssalat

Smørrebrød med pålægssalat

(4 stykker mad)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: ca. 7 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 175 g koldrøget mørbrad - eller kogt røget skinke (tern)
  • 1 stor gulerod (tern)
  • 1 dl fine grønne ærter (optøede)
  • 1 dl god mayonnaise
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 4 store sprøde salatblade
  • 1 spsk persille (hakket)

  1. Kog gulerod skåret i små tern ca. 7 min.i letsaltet vand. Lad vandet løbe fra og lad gulerodstern køle lidt af.
  2. Bland med små ternaf mørbrad eller skinke, ærter og smag til medsalt og peber.
  3. Anret på brødskiver med salatblade og drys med persille.