Sommerfest i lanternernes skær

Sommerfest i lanternernes skær

Lange lyse aftener og hyggelige snakke i venners selskab. Tag med til vores farverige havefest med inspiration fra Asien, og byd på ribs, rejer og sprøde salater.

Hibiscusdrik med lime og citrongræs

Der kan tilsættes en flaske kold hvidvin, men som udgangspunkt er den børnevenlig og passer til alle.

100 g tørrede hibiscusblomster (fås bl.a. hos tante-t.dk)

400 g palmesukker (eller rørsukker)

1 liter vand

2-3 stængler citrongræs

4 dl koncentreret hyldeblomstsaft

ca. 1,5 liter danskvand

1. Kom hibiscusblomster, sukker, vand og citrongræs i en gryde. Bring gryden i kog, og lad det småkoge i 10 minutter. Sigt og afkøl.

2. Fyld isklumper i en bowle sammen med den afkølede hibiscusdrik, hyldeblomstsaft og citrongræs, der er skåret i strimler på langs. Fyld op med danskvand.

(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Barbecue spareribs Marinade: 1.2.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Asiatisk coleslaw 1.2.3.Sticky chicken wings Marinade: 1. 2.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Agurk-radise-relish Dressing: 1.2.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Stegte krydrede rejer Marinade: 1.2.3.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Nudelsalat med oksekød og cashewnødderMarinade: Dressing: 1.2. 3.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)Server sauce til...Hoisin dip Sursød sauce Peanutsauce til grillspyd 1.2.3.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)1.2.3.(Alle retter er beregnet til ca. 8-10 personer som buffet)
Cremet perle-bygotto med ristet laksFå 6 sunde og slankende opskrifter