Få opskriften på Sophie Dahls livret: Kokoskarryret med rejer
Kokoskarryret med rejer
TIL 2-3 PERSONER
1 spsk. Jordnødde eller tidselolie
½ løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
½ grøn chili, udkernet
og hakket
1 tsk. karrypulver
350 g pillede, rå rejer
(små eller store)
400 ml kokosmælk light
Saft af 3 limefrugter
1 spsk. kokosmel
Salt og peber
En stor håndfuld frisk koriander, hakket
“Dette her kalder på en have, fyrfadslys,
sensommer og en mild aftenbrise. I mangel
af disse kan du prøve med et stearinlys, nogle
venner og et picnictæppe på køkkengulvet.”
Opvarm olien i en stor gryde og sauter løg og hvidløg i et
par minutter. Tilsæt chili og karrypulver og giv det et par
minutter mere ved svag varme. Tilsæt rejerne og dæk dem
med kokosmælken. Efter 10 minutter hælder du limesaft
og kokosmel i og rører rundt. Smag til og pynt med koriander,
når du er klar til at servere.