Pasta med muslinger i karry og øl
4
Ingredienser
- 350 g sort pasta
- 2 porrer, grofthakkede
- 2 løg, grofthakkede
- 3 fed hvidløg, finthakkede
- smør
- 1 kg blåmuslinger
- 1 spsk karry
- 3 dl øl
- 2 dl piskefløde
- 1 bundt basilikum, grofthakket
- 1 bundt frisk merian (oregano), grofthakket
- havsalt
- peber
Sådan laver du pastaretten
- Kog pastaen efter anvisningen på posen. Steg porrer, løg og hvidløg i smør i ca 2 min og vend derefter muslinger og karry deri. Efter ca 2 min hældes øllet på muslingerne. Lad det koge op i ca. 5 min, indtil alle muslinger er åbne. Tilsæt så fløden, og kog op. Put så basilikum og merian i, og smag til med havsalt og peber. Bland straks muslingeblandingen med pasta.