Opskrift på pasta med øl

Pasta med muslinger i karry og øl

4

Ingredienser

  • 350 g sort pasta
  • 2 porrer, grofthakkede
  • 2 løg, grofthakkede
  • 3 fed hvidløg, finthakkede
  • smør
  • 1 kg blåmuslinger
  • 1 spsk karry
  • 3 dl øl
  • 2 dl piskefløde
  • 1 bundt basilikum, grofthakket
  • 1 bundt frisk merian (oregano), grofthakket
  • havsalt
  • peber

Sådan laver du pastaretten

  1. Kog pastaen efter anvisningen på posen. Steg porrer, løg og hvidløg i smør i ca 2 min og vend derefter muslinger og karry deri. Efter ca 2 min hældes øllet på muslingerne. Lad det koge op i ca. 5 min, indtil alle muslinger er åbne. Tilsæt så fløden, og kog op. Put så basilikum og merian i, og smag til med havsalt og peber. Bland straks muslingeblandingen med pasta.