-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Spaghetti med kødsovs
En vaskeægte kulinarisk klassiker.
4-5 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege/kogetid: ca. 40 min.
- Ingredienser:
- 400-500 g hakket oksekød
- 2 spsk olivenolie
- 1 løg (fint hakket)
- 2 fed hvidløg (knuste)
- ca. 2 tsk friske merianblade (eller 1 tsk tørret)
- 2 dåser flåede cherrytomater (afdryppede)
- 350 g pastinak eller selleri (fintrevet)
- salt og friskkværnet peber
- ½ dl rødvinseddike
- ca. 1 dl vand
- 250 g champignoner
- ca. 500 g tørret spaghetti
- 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
- Tilbehør:
- Friskrevet parmesanost
- Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og steg demmed i nogle min. Kom derefter hvidløg og merian i og varm kort tid igennem. Tilsæt restenaf ingredienserne. Lad retten simre ca. 30 min. Spæd evt. med lidt vand undervejs og rør jævnligt.
- Steg rensede, kvarte champignoner på en tør pande, til de er gyldne, og vend i kødsovsen lige før servering. Smag kødsovsentil med salt og peber.
- Sæt rigeligt vand med salt over til at koge spaghettien uden låg og rør i gryden af og til. Se kogetiden på emballagen. Smag på spaghettien og kog den så længe at den stadighar bid. Hæld den i etdørslag og servér spaghettienrygende varm med kødsovs og drys med revet ost.