Opskrift på spaghetti med lynstegte tomater

Spaghetti med lynstegte tomater

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    714 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    60 %

4

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g cherrytomater, gerne forskellige
  • 4-6 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt, peber
  • hakket persille
  • 100 g parmesan i flager
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Kog spaghettien al dente som anvist.
  2. Lynsteg tomater og hvidløg i tynde skiver i olie, til skindet på tomaterne er ved at briste. Dryp med hvidvinseddike og krydr med salt og peber.
  3. Bland tomaterne med spaghetti og masser af hakket persille.
  4. Servér med parmesan i flager og groft brød.