-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Sprød brøndkarse med bagte auberginer, granatæble, quinoa og gedefeta
4
Ingredienser
- ½ aubergine
- 5 spsk olivenolie
- havsalt
- 100 g quinoa kogt og afkølet
- 2 bundter brøndkarse, grofthakket
- 50 g gedefeta, grofthakket
- saft af ½ citron
- 2 spsk balsamico
- 1 granatæble, alle kernerne frigivet.
Sådan gør du
- Skær auberginen i skiver og bag dem på en bageplade med lidt olivenolie og havsalt over i ca. 30 min. Kog quinoa’en efter posens anvisning og lad den køle af. Bland den med brøndkarse, gedefeta, aubergine og citron/balsamico-dressing. Kom til sidst granatæble på og pynt med brøndkarse.